Hotelszobák

A szálloda összesen 50 szobaegységgel várja Vendégeik. A szobák mindegyike a négycsillagos minőségnek valamint a Hotelstars iránymutatásának megfelelően kerültek berendezésre. Mindegyikben megtalálható a színes televízió, klíma, telefon, minibár – igény esetén töltjük fel, hiszen bárunk éjjel – nappali nyitva tartással várja Önöket – szobaszéf, hajszárító, ingyenes WIFI hálózat. Szobáink nagy többségben zuhanyzóval felszereltek és pótágyazhatóak.

 

Szobatípusaink:

Kétágyas manzard szoba: alapterülete ~24 nm, a szobában megtalálható két egymás mellé tolt *boxspring ágy, klíma, éjjeliszekrény, éjjeli lámpa, ülőhelyként székek, televízió, telefon, minibár, zuhanyzó, hajszárító. A szobákhoz nem tartozik erkély, de a kilátása a szobának a Mátrára néz.

Ezen szobák 80%-a pótágyazható vagy babaággyal bővíthető.

Kétágyas franciaerkélyes szoba: ~24 nm, a szobában megtalálható két egymás mellé tolt boxspring ágy, klíma, éjjeliszekrény, éjjeli lámpa, ülőhelyként székek, televízió, telefon, minibár, zuhanyzó, hajszárító. A szobákhoz franciaerkély tartozik, kilátása a szobának a Mátrára néz.

Ezen szobatípusok mindegyike kényelmesen pótágyazható vagy babaággyal bővíthető továbbá 4 db szobatípus egymással is összenyitható.

Kétágyas kis erkélyes és nagy teraszos szobái: ~24 nm, a szobában megtalálható két egymás mellé tolt boxspring ágy, klíma, éjjeliszekrény, éjjeli lámpa, ülőhelyként székek, televízió, telefon, minibár, zuhanyzó, hajszárító. A szobákhoz kisebb illetve nagyméretű erkélyes is tartoznak, kilátása a Mátrára néz.

Ezen szobatípusok 80%-a kényelmesen pótágyazható vagy babaággyal bővíthető továbbá néhány szoba egymással is összenyitható.

Kis családi apartman szobatípus: ~32 nm, a szoba 2 légtérrel rendelkezik. Nappali és háló helyiségekből áll. A nappali részben kihúzható kanapé szolgál fekhelyül, míg a hálótérben két egymás mellé tolt boxspring ágy került elhelyezésre. A szoba további felszereltsége klíma, éjjeliszekrény, éjjeli lámpa, ülőhelyként székek, televízió, telefon, minibár, zuhanyzó, hajszárító. A szoba kilátása a Mátrára néz.

Nagy családi apartman: ~40 nm, a szoba 3 légtérből áll. Az első emeleti apartman egy előszobával és 2 db hálószobával rendelkezik, a második és harmadik emeleti pedig nappalival és 2 db hálószobával. A szoba további felszereltsége klíma, éjjeliszekrény, éjjeli lámpa, ülőhelyként székek, televízió, telefon, minibár, zuhanyzó, hajszárító. A szoba kilátása a Mátrára néz.

Superior apartman: ~55 nm, 2 szintes, 3 légtérrel rendelkező szobatípus. A szoba földszintjén található a nappali szoba, az emeleten pedig a 2 hálószoba. A nappaliban található kanapé igény esetén fekhelyül is szolgál, az emeleti hálók berendezésében pedig egy szoba fixen külön álló ágyakkal, míg a másik szoba egymás mellé tolt ágyakkal került elhelyezésre. A szoba további felszereltsége klíma, éjjeliszekrény, éjjeli lámpa, ülőhelyként székek, televízió, telefon, minibár, zuhanyzó, hajszárító. A szoba kilátása a Mátrára néz.

Szállodánk továbbá rendelkezik 2 db akadálymentesített szobával, melyből az egyik szoba manzard típusnak másik pedig a kis erkélyes típusnak felel meg. Felszereltségében teljesen azonos a fent megnevezett szobákéval, természetesen kiegészítve azon technikai megoldásokkal, melyek a mozgásukban korlátozott Vendégeink mindennapjai megkönnyítik.

A Hotel Narád & Park szálloda szívesen fogad házi kedvenceket is, így a házban kialakításra került 2 db olyan típusú szoba is, ahova Önök biztosan magukkal hozhatják hű társaikat.

*Boxspring ágy jelentése: boxspring ágyak nem szólnak másról, mint arról, hogyan lehet az anatómiai kényelmet stílusos formába önteni. Egy olyan ágyrendszert kínálunk, amely teste minden porcikája mellett szemét is kényezteti. Mert azt valljuk: ami kényelmes, az lehet stílusos is!