Hasznos információk

Hasznos információk, melyekre szükséges lehet, ha a Hotel Narád & Park**** szolgáltatásait választja pihenése helyszínéül:

Szállodánk szívesen fogadja a kisállatokat (felár ellenében).  Kérjük ezen igényüket szíveskedjenek foglaláskor jelezni.

Háziállatokat az étterembe és a wellness részlegbe bevinni tilos.

Valamennyi szobánk és a közösségi helyiségek is nemdohányzóak, ezért kérjük dohányzó Vendégeinket, hogy ezt kizárólag a kijelölt helyeken tegyék.

Szobaáraink a parkolás díját tartalmazzák, a belső udvari, sorompóval zárt parkoló helyen. Kérjük, rendszámát szíveskedjen érkezéskor lejelenteni szállodánk recepcióján.

 

Gyermekkedvezmény:

4 éves korig díjmentes, 4-12 éves korig kedvezményt biztosítunk a szállás és félpanziós szolgáltatás áraiból. Amennyiben gyermekkel érkeznek, kérjük azt foglaláskor jelezni szíveskedjenek a megfelelő szobatípus és kedvezmény kialakítása végett.

Szállodánk SZÉP kártya elfogadóhely, ezen igényüket foglaláskor vagy érkezéskor szíveskedjenek jelezni.

A Hotel Narád&Park **** az alábbi bankkártyákat fogadja el: MasterCard, Visa, American Express.

Szállodánk kizárólag a Recepción, a központi széfben elhelyezett értékekért vállal felelősséget!

Szállodánk a Park-Klub csoport tagja – www.park-klub.hu – így legyen kívánsága földön, vízen vagy akár levegőben, mi segítünk Önnek megvalósítani!

 

Érkezés- Utazás a szállodában

A szobáinkat az érkezés napján 15:00 órától biztosítjuk valamint az elutazás napján 10:00 óráig állnak Vendégeink rendelkezésére.

Korai érkezés és kései utazás előzetes egyeztetés után lehetséges, foglaltság függvénye.

Kései utazás:  14.00-ig – 5000.-

14.00-17.00 – 7000.-

17.00 – foglalt csomag éjszakánkénti ára

 

Felejtett értéktárgyak

Megőrizzük azokat, postázni kizárólag utánvétellel tudjuk.

 

Foglalás garantálása

A szobafoglaláshoz, garanciaként a teljes részvétei díj 30%-át érkezést megelőzően, legkésőbb 7 nappal, az alábbi módok egyikén kérjük befizetni

– banki átutalással,

– postai úton (készpénz) címünkre

– Széchenyi Pihenő Kártyával

 

A fennmaradó részvételi díj a szállodában fizetendő az alábbi módok egyikén:

– készpénz / bankkártya

– SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H)

 

Ünnepi időszakokban az előleg mértéke változhat, melyről minden esetben a visszaigazolásban tájékoztatjuk kedves Vendégeinket.

 

Lemondási feltételek

Kötbérmentes lemondásra az érkezést megelőzően három nappal van lehetőség.

 

Lemondási díj

Amennyiben a Vendég a foglalás lemondását nem jelzi írásban a megfelelő határidőn belül, vagy nem érkezik meg, a fizetendő kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatások 30%-a.

 

Előleg fizetése Szép Kártyával

OTP Szép Kártya

Az OTP SZÉP Kártya segítségével készpénzhasználat nélkül rendezhetjük a szálláshely, vendéglátás és szabadidő alszámlákról az igénybe vett szolgáltatások költségeit. A SZÉP Kártya birtokosai részére elérhetővé vált az előleg fizetésének lehetősége is. Ennek értelmében a kártyatulajdonos a szállás foglalás és további szolgáltatások előlegét a SZÉP Kártya használatával is fizetheti.

Az előleg fizetés funkció használatához csak arra van szükség, hogy a főkártya tulajdonos (munkavállaló) regisztrálja magát az OTP SZÉP Kártya Munkavállalói oldalán. A kártya tulajdonosának a SZÉP Kártya előleg fizetés végrehajtásához a következőket kell tennie.

Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként

A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása,

vagy

Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása után

Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.

Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt a bizonylatot javasolt az utazás során kéznél tartani. A meglévő elfogadói szerződésen túl további szerződéskötés az előlegfizetés kapcsán nem szükséges.

Mindenképpen javasolt az átutalás előtt egyeztetni a szolgáltatóval az előleg pontos összegét!

Az OTP SZÉP Kártya használatával lehetőség van egyes utazási irodák esetén is a szállásfoglalás előlegének, vagy akár a választott üdülési csomag teljes összegének kifizetésére. Ez a funkció nagyszerű lehetőséget biztosít a SZÉP Kártya tulajdonosoknak, hogy időben le tudják foglalni a szálláshelyet.

 

MKB Szép Kártya

Az MKB SZÉP Kártyával történő „előrefizetés” Interneten

Előrefizetés Interneten keresztül a Szolgáltató és a Kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a Szolgáltató az engedélyezéshez megkéri a Kártyabirtokostól a kártyájára nyomtatott “Azonosítószám”-ot (nem azonos a kártyaszámmal!). A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba, majd ezt követően a Kártyabirtokos külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott “Előrefizetési azonosító” segítségével.

Ezt a fizetési módot a Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodásuk szerint bármikor alkalmazhatja.

 

K&H Bank Szép Kártya

A K&H Bank Szép Kártyával történő „előrefizetés”

A K&H Bank Szép kártya tulajdonosainak az előlegfizetés kapcsán, az alábbi lehetőség biztosított: amennyiben Önnek szálláshelye előlegfizetés kért Öntől, úgy a szálláshely foglalásakor kérem, legyen kedves közölni, az Ön,  – mint Kártyabirtokos – szép kártya számát, a fizetendő összeget és hogy melyik alszámlát kívánja felhasználni a foglaláshoz. Ezt követően, az adott Szolgáltató/Szálloda, a szép kártya elfogadó webes felületén/ telefonos ügyintézéssel az Ön adatait felhasználva elindítja a tranzakciót. A sikeres elfogadást követően Ön és a Szálloda is, egy referencia számot kap, mellyel bármikor azonosítható a banki ügyintézés.