Hasznos információk

Hasznos információk, melyekre szükséges lehet, ha a Hotel Narád & Park**** szolgáltatásait választja pihenése helyszínéül:

Szállodánk szívesen fogadja a kisállatokat (felár ellenében).  Kérjük ezen igényüket szíveskedjenek foglaláskor jelezni.

Háziállatokat az étterembe és a wellness részlegbe bevinni tilos.

Valamennyi szobánk és a közösségi helyiségek is nemdohányzóak, ezért kérjük dohányzó Vendégeinket, hogy ezt kizárólag a kijelölt helyeken tegyék. Amennyiben észleljük, hogy a szállodai szobában dohányoznak, úgy extra takarítási díj kerül felszámításra

Szobaáraink a parkolás díját tartalmazzák, a belső udvari, sorompóval zárt parkoló helyen. Kérjük, rendszámát szíveskedjen érkezéskor lejelenteni szállodánk recepcióján.

 

Gyermekkedvezmény:

4 éves korig díjmentes, 4-12 éves korig kedvezményt biztosítunk a szállás és félpanziós szolgáltatás áraiból. Amennyiben gyermekkel érkeznek, kérjük azt foglaláskor jelezni szíveskedjenek a megfelelő szobatípus és kedvezmény kialakítása végett.

Szállodánk SZÉP kártya elfogadóhely, ezen igényüket foglaláskor vagy érkezéskor szíveskedjenek jelezni.

A Hotel Narád&Park **** az alábbi bankkártyákat fogadja el: MasterCard, Visa, American Express.

Szállodánk kizárólag a Recepción, a központi széfben elhelyezett értékekért vállal felelősséget!

Szállodánk a Park-Klub csoport tagja – www.park-klub.hu – így legyen kívánsága földön, vízen vagy akár levegőben, mi segítünk Önnek megvalósítani!

 

Érkezés- Utazás a szállodában

A szobáinkat az érkezés napján 15:00 órától biztosítjuk valamint az elutazás napján 10:00 óráig állnak Vendégeink rendelkezésére.

Korai érkezés és kései utazás előzetes egyeztetés után lehetséges, foglaltság függvénye.

Kései utazás:  14.00-ig – 5000.-

14.00-17.00 – 7000.-

17.00 – foglalt csomag éjszakánkénti ára

 

Felejtett értéktárgyak

Megőrizzük azokat, postázni kizárólag utánvétellel tudjuk.

 

Foglalás garantálása

A szobafoglaláshoz, garanciaként a teljes részvétei díj 30%-át érkezést megelőzően, legkésőbb 7 nappal, az alábbi módok egyikén kérjük befizetni

– banki átutalással,

– postai úton (készpénz) címünkre

– Széchenyi Pihenő Kártyával

Ünnepi időszak esetén, az érkezést megelőző 14 nappal kérjük az előleget utalni. Ha az érkezés napja közeli és nem kérünk előleget, akkor érkezés napján az első éjszaka díja fizetendő a recepción.

A fennmaradó részvételi díj a szállodában fizetendő az alábbi módok egyikén:

– készpénz / bankkártya

– SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H)

 

Ünnepi időszakokban az előleg mértéke változhat, melyről minden esetben a visszaigazolásban tájékoztatjuk kedves Vendégeinket.

 

Lemondási feltételek

Kötbérmentes lemondásra az érkezést megelőzően három nappal van lehetőség.

 

Lemondási díj

Amennyiben a Vendég a foglalás lemondását nem jelzi írásban a megfelelő határidőn belül, vagy nem érkezik meg, a fizetendő kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatások 30%-a.

 

Előleg fizetése Szép Kártyával

OTP Szép Kártya

Az OTP SZÉP Kártya segítségével készpénzhasználat nélkül rendezhetjük a szálláshely, vendéglátás és szabadidő alszámlákról az igénybe vett szolgáltatások költségeit. A SZÉP Kártya birtokosai részére elérhetővé vált az előleg fizetésének lehetősége is. Ennek értelmében a kártyatulajdonos a szállás foglalás és további szolgáltatások előlegét a SZÉP Kártya használatával is fizetheti.

Az előleg fizetés funkció használatához csak arra van szükség, hogy a főkártya tulajdonos (munkavállaló) regisztrálja magát az OTP SZÉP Kártya Munkavállalói oldalán. A kártya tulajdonosának a SZÉP Kártya előleg fizetés végrehajtásához a következőket kell tennie.

Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként

A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása,

vagy

Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása után

Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.

Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt a bizonylatot javasolt az utazás során kéznél tartani. A meglévő elfogadói szerződésen túl további szerződéskötés az előlegfizetés kapcsán nem szükséges.

Mindenképpen javasolt az átutalás előtt egyeztetni a szolgáltatóval az előleg pontos összegét!

Az OTP SZÉP Kártya használatával lehetőség van egyes utazási irodák esetén is a szállásfoglalás előlegének, vagy akár a választott üdülési csomag teljes összegének kifizetésére. Ez a funkció nagyszerű lehetőséget biztosít a SZÉP Kártya tulajdonosoknak, hogy időben le tudják foglalni a szálláshelyet.

 

MKB Szép Kártya

Az MKB SZÉP Kártyával történő „előrefizetés” Interneten

Előrefizetés Interneten keresztül a Szolgáltató és a Kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a Szolgáltató az engedélyezéshez megkéri a Kártyabirtokostól a kártyájára nyomtatott “Azonosítószám”-ot (nem azonos a kártyaszámmal!). A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba, majd ezt követően a Kártyabirtokos külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott “Előrefizetési azonosító” segítségével.

Ezt a fizetési módot a Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodásuk szerint bármikor alkalmazhatja.

 

K&H Bank Szép Kártya

A K&H Bank Szép Kártyával történő „előrefizetés”

A K&H Bank Szép kártya tulajdonosainak az előlegfizetés kapcsán, az alábbi lehetőség biztosított: amennyiben Önnek szálláshelye előlegfizetés kért Öntől, úgy a szálláshely foglalásakor kérem, legyen kedves közölni, az Ön,  – mint Kártyabirtokos – szép kártya számát, a fizetendő összeget és hogy melyik alszámlát kívánja felhasználni a foglaláshoz. Ezt követően, az adott Szolgáltató/Szálloda, a szép kártya elfogadó webes felületén/ telefonos ügyintézéssel az Ön adatait felhasználva elindítja a tranzakciót. A sikeres elfogadást követően Ön és a Szálloda is, egy referencia számot kap, mellyel bármikor azonosítható a banki ügyintézés.